divendres, 18 de maig del 2018

Sopar Groc Solidari

Com ja segurament sabeu, a Tàrrega estem organitzant un SOPAR GROC SOLIDARI. Ho estem preparant des de ANC Urgell i Òmnium Segarra-Urgell.

Ho farem el dia 1 de juny a les 9 del vespre al Espai Mercat (plaça de les Nacions sense Estat) de Tàrrega.

Tota la recaptació anirà en benefici dels familiars dels presos i exiliats polítics. Per aquest motiu, comptarem amb la participació de varis d'aquests familiars.

També gaudirem de la presència de diverses personalitats polítiques d'àmbit comarcal; Rosa M. Perelló alcaldessa de Tàrrega; Salvador Bonjoch president del Consell Comarcal de l'Urgell i amb el diputat al Parlament Bernat Solé.

Estem a l'espera de confirmació d'una persona del mon de l'espectacle, de aquí que encara no podem desvetllar el seu nom.

Tindrem diferents actuacions culturals i musicals.

Ja fa dies que anem demanant que no demoreu la compra dels tiquets donada la limitació del lloc previst per fer el sopar. Ara però, us volem anunciar que per raons logístiques, la SETMANA QUE VE TANCAREM LA VENDA DE TIQUETS. Això vol dir que no espereu fins el darrer dia per adquirir-los.

En el cartell adjunt, veureu els llocs on podeu comprar-los. Per la vostra comoditat, teniu 4 llocs a Tàrrega i 1 a Bellpuig.

En cas de que no pugueu assistir al sopar però voldríeu col·laborar, també podeu comprar fila zero.

Creiem sincerament, que la causa s'ho val. Així que ànims i a sopar...