dijous, 10 de maig del 2018

Recordatori Sopar Groc

Com ja sabeu, des de l'Assemblea estem organitzant un SOPAR GROC SOLIDARI per recaptar fons pels familiars dels presos i exiliats polítics.

Tenim molt interès de que sigui un èxit de participació. Pensem que com més gent s'hi apunti, més gran serà l'aportació que podrem fer a les persones que estan passant un calvari per una repressió injusta i despiatada per part de la justicia? espanyola. Contarem amb la presència de diversos familiars dels presos i exiliats polítics, representants de l'ANC i Ómnium Cultural i polítics locals i comarcals de reconeguda popularitat.

Per tot això, us animem a col·laborar amb la causa participant en aquest SOPAR GROC SOLIDARI. Teniu cinc punts de venda a Tàrrega i Bellpuig per poder comprar els tiquets (al cartell adjunt els trobareu).

Us volem recordar molt especialment que pel que fa a la nostra parada, el DILLUNS 14 DE MAIG darrer dia de Festa Major de Tàrrega, serem al lloc habitual (cantonada INSIDE, abans BANESTO) per poder comprar el tiquets i pel que us convingui.

Volem recordar una vegada més, que l'espai previst per fer el sopar és molt limitat. No demoreu la compra del tiquet, correu el risc de quedar-vos-en sense.

Nosaltres creiem que entre tots podem fer una gran vetllada SOLIDARIA. No us la podeu perdre.