dijous, 29 de novembre del 2018

Canvis a la Caixa de Solidaritat

Benvolgudes, benvolguts,

Aquest matí s’han fet públics els nous criteris de la Caixa de Solidaritat. A partir d’avui, la Caixa deixarà de ser gestionada per l’Assemblea i Òmnium, i s’encarregarà de fer-ho l’Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat, sota la tutela dels expresidents del Parlament Núria de Gispert, que en serà la presidenta, i Ernest Benach, vicepresident.

Aquesta nova Caixa de Solidaritat farà front a l’assessorament jurídic, multes i fiances que poden rebre persones físiques a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència, per participar en accions cíviques, no-violentes i democràtiques. Amplia, d’aquesta manera, el seu àmbit d’acció, i abraça molta més gent i afectats, i dona suport econòmic a totes les persones represaliades polítiques per l’Estat espanyol. En definitiva, amplia el suport econòmic de qualsevol represaliat.

El nou web és caixadesolidaritat.cat, i en cas de necessitat, caldrà enviar un correu electrònic a info@caixadesolidaritat.cat o trucar al 694 46 52 81 per demanar suport i explicar les represàlies o les amenaces rebudes a conseqüència d’accions emmarcades en el procés d’independència.

El nou compte bancari perfer-ne aportacions és ES31 3025 0001 1814 3361 5996. Per tant, és important que modifiqueu, actualitzeu i substituïu els documents i les informacions que teniu penjades arreu amb aquests nous criteris. Aviat hi haurà disponible la nova postal a l’apartat de materials del web de l’Assemblea per fer-ne difusió.

#FemLaRepúblicaCatalana

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana