dimarts, 16 d’octubre del 2018

Un any sense els Jordis - Segon Sopar Groc Solidari

Darrers detalls de l'acte que portarem a terme avui dia 16/10/18 a les 20:00 hores a la plaça del Carme (el Pati), en protesta per l'aniversari dels empresonaments de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Com ja hem avançat amb anterioritat, començarem l'acte amb una sorollosa cassolada que, sortint des del Pati, transcorrerà en cercavila pels carrers més cèntrics (avinguda de Catalunya, carrer Sant Joan, carrer Santa Maria, carrer Santa Anna, carrer Carme). Us demanem que porteu els estris adequats per l'ocasió (pots, tapes, culleres, etc.)

Després de la música en directe de la Banda Sonora, enlairament de 12 fanalets (un per cada mes de presó).

Lectura del manifest preparat per l'esdeveniment i finalment el Segon Sopar Groc Solidari.

En aquest sentit us informem que encara hi han tiquets a la venda al preu de 10 €. Els trobareu demà al nostre local de l'ANC, a Còpies Maite i també a partir de les 8 del vespre al mateix Pati fins exhaurir existències. Us recordem que l'import total del tiquet anirà a la Associació Catalana de Drets Civils (ACDC) que acull els familiars de tots els presos i exiliats polítics.

Si per diversos motius no us podeu quedar al sopar, cap problema, us el podreu emportar cap a casa.

Us hi esperem a tots. Després d'un any de presó preventiva per uns delictes que no han comés, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart es mereixen tot el nostre suport exigint a l'estat espanyol el seu immediat alliberament al igual que tots els demés presos i el retorn de tots els exiliats.

Contingut del Segon Sopar Groc Solidari: