dijous, 11 d’octubre del 2018

Segon Sopar Groc: Programa d'actes

Com ja us hem informat recentment, el dimarts dia 16/10/18 ens concentrarem per protestar pels 12 mesos de presó preventiva absolutament injusta de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Ara us detallarem l'estructura de l'acte.

A les 8 del vespre ens concentrarem a la plaça del Carme (el Pati) i iniciarem una sorollosa cassolada (porteu estris per la ocasió) pels carrers més cèntrics.

A continuació, enlairarem 12 fanalets (un per cada mes de l'empresonament) en senyal de record pels Jordis.

Seguirem amb música en directe que molt gentilment ens oferirà la Banda Sonora amb cançons representatives de la nostra lluita per la llibertat col·lectiva com a país.

Llegirem l'acostumat manifest i cantarem com sol ser habitual, Els Segadors.

Finalment vindrà el plat fort de la nit: el Segon Sopar Groc Solidari, que constarà de coc (arengada o llonganissa) elaborat pel DIT I FET, beguda (aigua o cervesa) i de postres crema catalana casolana feta per col·laboradors de l'organització.

En aquest sentit us recordem que segueix la venda anticipada de tiquets al preu de 10 € als següents llocs:
  • Local de l'ANC: carrer Sant Joan, 30
  • DIT I FET: carrer Santa Maria, 14
  • Còpies Maite: carrer Santa Maria, 1

L'import recaptat dels tiquets anirà íntegrament a parar a l'Associació Catalana de Drets Civils (ACDC) entitat que engloba tots els familiars dels represaliats (presos i exiliats).

Us informem que demà 12 d'octubre no tenim res a celebrar, i per aquest motiu el nostre local romandrà obert en l'horari habitual. Us hi esperem.

Estem pendents de poder-vos anunciar alguna sorpresa més dins del mateix acte. ??????