dijous, 25 d’octubre del 2018

Autocars a Perpinyà

El 7 de novembre de 1659, el rei Felip IV de Castella (i III d’Aragó) va dividir els territoris del Principat de Catalunya en dues parts, per cedir-ne les comarques septentrionals a la corona francesa (farà enguany 359 anys). Així, en virtut del Tractat dels Pirineus, que posava fi a la guerra dels Trenta anys. Aquest dia es considerat com la Diada de la Catalunya Nord.

Per aquest motiu, el dissabte dia 10 de novembre hi haurà tot un seguit d'actes per commemorar aquesta efemèrides. Des de l'ANC Tàrrega organitzem autocars per tal de facilitar a tothom de poder assistir als mencionats actes.

La sortida de Tàrrega serà des del lloc habitual carrer Joan Tous (La Tassa), el mateix dissabte dia 10 a les 9.30 del mati.

Pel que fa a la tornada, es previst sortir de Perpinyà a les 8 de la tarda.

El viatge és previst que duri unes tres hores i mitja. Durant el viatge d'anada, farem una parada per dinar en un lloc de l'autopista on hi ha un self-servis. De tota manera tothom que ho desitgi pot portar entrepans.

El preu del tiquet és de 20 € i son a la venda a partir d'avui mateix al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega. També es podrà fer reserves al Ramon 696 89 04 29 i al Carles 636 365 412, en el benentès que en aquest cas, s'hauran de retirar els tiquets del local com a màxim el dimecres dia 7 de novembre.

Per la importància dels actes i tenint en compte el suport que hem rebut en incomptables vegades des de la Catalunya Nord, creiem convenient que hi hem de ser. Pensem que aquest acte, si resulta multitudinari i amb molt suport des de Catalunya, tindrà prou ressò perquè ens ajudi en el nostre camí cap a implementar la República Catalana.

Esperem la vostra bona acollida al projecte, que com sempre no dubtem que així serà.