dimecres, 10 d’octubre del 2018

Segon Sopar Groc

Com ja us vam avançar recentment, ANC - Tàrrega per la Independència, juntament amb Òmnium Cultural, estem preparant un gran acte de protesta pel proper dimarts dia 16/10/18 a les 20:00 hores per l'injust empresonament preventiu ara fa un any de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

El lloc escollit aquesta vegada serà la plaça del Carme (el Pati) i a banda de música en directe del grup Banda Sonora, farem un Segon Sopar Groc quelcom més informal que l'anterior. Constarà de coc groc amb arengada o llonganissa (a escollir), una beguda (aigua o cervesa) i crema catalana casolana.

Els tiquets es poden adquirir anticipadament al nostre local de l'ANC, al carrer Sant Joan, 30; a Còpies Maite, al carrer Santa Maria, 1; i a Dit i Fet, carrer Santa Maria, 14, al preu de 10 €.

Tot l'import recaptat dels tiquets anirà a parar a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) que aplega els familiars dels nostres polítics represaliats (en presó o exili). Això serà possible pel patrocini de Paulí Cucurull (un targarí afincat des de fa anys al Quebec) i la col·laboració desinteressada de l'establiment DIT I FET que serà l'encarregat de elaborar els cocs.

Hem posat a la vostra disposició 600 tiquets i tenint en compte la finalitat del projecte, us demanem la vostra assistència i col·laboració.

Ajudeu-nos a aconseguir l'objectiu de vendre tots els tiquets. Els nostres polítics represaliats i les seves families us ho agrairan.