diumenge, 14 d’octubre del 2018

Segon Sopar Groc Solidari

Ja sabem que us n'hem informat abastament, però sincerament pensem que per la importància de la commemoració ( 12 mesos de la injusta presó preventiva de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart), no veiem massa entusiasme per part dels incondicionals habituals.

Sabem també que s'escau en un dia (dimarts) laborable, no massa adient per les persones que teniu obligacions tant laborals com familiars.

De tota manera hem escollit un horari ( 8 del vespre), que pensem que amb una mica d'esforç es pot participar i donar suport a la causa.

No volem que l'acte s'allargui massa. Creiem que si tot va bé, a les 9 ja es podria tenir el sopar enllestit. A més, donat el tipus de sopar preparat, les persones que per manca de temps no se'l puguin menjar al Pati, se'l podran endur perfectament cap a casa per perdre el mínim de temps i continuar així amb les tasques domèstiques habituals.

La nostra intenció és poder recaptar el màxim de recursos econòmics per l'Associació Catalana de Drets Civils (ACDC). Ja sabeu que l'import íntegre del tiquet del sopar, anirà per l'esmentada associació que aplega els familiars tant dels presos com exiliats polítics.

Encara teniu dilluns i dimarts per adquirir-los als llocs anunciats. A més demà dilluns els tindrem també a la nostra parada del mercat.

Animeu-vos i participeu a la commemoració de l'aniversari de la privació de llibertat dels nostres Jordis, 12 mesos d'injustícia vergonyant d'aquest estat venjatiu i opressor.