dilluns, 9 d’abril del 2018

El nou Secretariat de Tàrrega per la Independència

192 - Nova Tàrrega, 13 d'abril de 2018

Seguint fil per randa el Reglament de Règim Intern de l’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA es va iniciar fa unes setmanes, un procés electoral per renovar el Secretariat Territorial de Tàrrega per la Independència. Així mateix i després de la presentació de diverses candidatures per formar-ne part (acceptades totes elles), i del procediment electoral pertinent, el proppassat 27 de març es constituí el nou Secretariat Territorial i es procedir a l’elecció dels càrrecs orgànics establerts estatutàriament; Coordinació, Tresoreria i Secretaria. Per tal de poder assolir una millor organització interna de l’Assemblea Territorial de Tàrrega, s’acordà crear dins del seu organigrama el càrrec de Sotscoordinació. Després de les conseqüents votacions, els resultats han composat el següent organigrama:
  • Coordinació: Carles López i Piqué
  • Sots-coordinació: Ramon Casanellas i Esteve
  • Tresoreria: Josep Alegre i Marsellès
  • Secretaria: Teresa Garcia i Bosch
La resta de persones integrants del Secretariat Territorial en qualitat de Vocals són:
  • M. Teresa Escolà i Solé
  • Margarida Font i Rabassa
  • Antoni Pont i Pereña
  • Xavier Segués i Creus
  • Josep Torres i Solé.

Des de aquestes pàgines vull aprofitar l’avinentesa per felicitar als diferents equips de gestió que durant gairebé sis anys han tirat endavant des de la nostra Assemblea Territorial, totes les accions portades a terme amb molt d’encert , i en aquest sentit voldria destacar la figura del darrer Coordinador Salvador Bori, per la seva constància i dedicació, esgarrapant moltes hores del seu descans i lleure per fer que totes les coses sortissin el millor possible.

La pròpia satisfacció del treball fet, hem porta a pensar que la tasca del nou Secretariat s’emmarca en principi, en un sentir i una voluntat de filosofia de treball de continuïtat. No obstant això, també he de der crític i intentar millorar les coses que sense proposar-nos-ho, no han acabat de sortit del tot bé. En aquest sentit he de comentar, que la comprensible manca de rodatge per part meva davant d’aquesta nova responsabilitat, pot comportar al principi un més que evident risc de equivocs a l’hora de la presa de decisions. Per aquest motiu, vull demanar un vot de confiança i generositat a tothom, quan es donin aquests preceptes. Vagi per endavant el meu agraïment a la vostra comprensió.