dimecres, 29 de novembre del 2017

El tercer autocar a Brussel·les ja està ple! Amb el quart no ens atrevim...

En primer lloc, informar-vos que es confirma la sortida del tercer autocar des de Tàrrega i que ja no queda cap plaça lliure.

Igual que quan organitzem els Onze de Setembre, és convenient inscriure's per internet a brusselles.assemblea.si. D'aquesta manera es poden fer previsions i aportar dades fiables d'assistència. Un cop feta la inscripció rebreu un correu on cal clicar "Confirmar" per verificar la inscripció.

Tot seguit, algunes informacions de cara al viatge a Brussel·les.

Per obtenir la targeta sanitària europea (TSE), visiteu aquest enllaç. La TSE tarda uns deu dies a arribar. Com que és probable que no arribi a temps, es pot demanar un certificat provisional substitutori (CPS) de la TSE en aquest altre enllaç.

Durant l'estada a Bèlgica i en el trànsit per França i Catalunya, el telèfon per a emergències és el 112. Aquest número s'ha establert a tota la Unió Europea com a número comú i únic d'assistència ciutadana en cas d'emergències de qualsevol tipus (sanitària, seguretat ciutadana, incendis, salvament).

Altres recomanacions de cara al viatge:

  • Per facilitar el descans durant el trajecte, podeu dur taps per les orelles, antifaços, coixins cervicals, manta de viatge...
  • Endugueu-vos els medicaments que necessiteu aquests dies.
  • Més enllà del que pugueu anar comprant, dugueu beure i menjar: aigua, sucs, termos per a begudes calentes, fruita seca, galetes...
  • Dugueu roba adient per anar ben abrigats, així com guants, bufandes, bufs, gorres, paraigües... També impermeable, per si no us agrada el que us regalarem nosaltres quan pugeu a l'autocar! De color groc, és clar.
  • No sempre serà fàcil trobar llocs per recarregar el mòbil, o sigui que si en teniu dugueu bateries externes per al mòbil.

Durant el viatge s'aniran fent les aturades necessàries per facilitar el màxim comfort possible als viatgers. Com a mínim cada dues hores durant el dia, però més sovint si fes falta. També es faran aturades a les hores d'esmorzar, dinar o sopar.

Als autocars hi haurà un responsable de l'ANC. Apunteu-vos el seu telèfon per poder localitzar-lo a Brussel·les si us convingués en algun moment.

I segur que aniran sortint més coses que sobre la marxa anirem comentant.