dimarts, 23 de gener del 2018

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària de Tàrrega per la Independència

Convocatòria de la VI Assemblea General Ordinària de l'Assemblea Territorial de Tàrrega de l’Assemblea Nacional Catalana - Tàrrega per la Independència

Benvolguts, benvolgudes,

Ens plau fer-vos arribar la convocatòria a la VI Assemblea General Ordinària de Tàrrega per la Independència que se celebrarà al Centre d'Entitats de Tàrrega (C. Segle XX, 2), primera planta, el proper 6 de febrer de 2018 a partir de dos quarts de nou del vespre.

A l’Assemblea General hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones que constin inscrites a la base de dades de l'assemblea territorial com a membres de ple dret i que estiguin al corrent de pagament. També hi podran assistir, sense dret a vot, els simpatitzants i col·laboradors.

L'ordre del dia per a aquesta Assemblea General, aprovat pel Secretariat Territorial el 23 de gener, consta dels següents punts:

1.- Benvinguda
2.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió de l'exercici
3.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
4.- Debat sobre la proposta d'actualització del Full de Ruta que es presentarà a l'AGO de l'ANC del 25 de febrer*
5.- Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de convocatòria del procés electoral per escollir els membres del Secretariat Territorial, prorrogant en el seu cas el mandat de l’actual Secretariat Territorial fins a la data en què els nous membres escollits prenguin possessió del seu càrrec
6.- Cloenda

(*) Vegeu títols 9 (arts. 27-28-29-30) i 10 (arts. 31-32) del reglament de l'AGO-2018 de l'ANC que podeu consultar en aquest enllaç.

En relació al punt 4 d'aquest ordre del dia, a partir del dimecres 24 de gener i fins al dijous 1 de febrer podeu presentar les esmenes que vulgueu sotmetre a debat el dia de l'AGO local per tal que puguin presentar-se a la Comissió Organitzadora de l'AGO en temps i forma.

Cal que envieu aquestes propostes d'esmenes per correu-e a tarrega@assemblea.cat.

Caldrà indicar el tipus d’esmena (d’addició, de modificació o de supressió), el número de paràgraf on està situat el text a esmenar (recordeu que al Full de Ruta els paràgrafs ja van numerats), el contingut de la mateixa (text original i text alternatiu) i una breu justificació del motiu de la seva presentació.

Tot seguit teniu una de les esmenes presentades l'any passat, com a exemple del format amb que cal presentar-les:

Tipus d'esmena: Modificació
Paràgraf inicial: 95
Paràgraf final: 95
Text ponència:
L'ANC, en el context polític actual, té en compte diversos escenaris que es poden produir, alguns dels quals es consideren derivats de les accions proactives del govern català en compliment del Full de ruta, mentre altres deriven de les accions de reacció del govern de l'Estat espanyol a aquest Full de ruta. L'ANC mai donarà per vàlides les inhabilitacions o qualsevol tipus d'intromissió per raons polítiques provinents de l'Estat espanyol.
Text esmena:
L'ANC, en el context polític actual, té en compte diversos escenaris que es poden produir, alguns dels quals es consideren derivats de les accions proactives del govern català en compliment del Full de ruta, mentre altres deriven de les accions de reacció del govern de l'Estat espanyol a aquest Full de ruta, a més del resultat de les sentencies jurídiques derivades de la judicialització de la política. L'ANC mai donarà per vàlides les inhabilitacions o qualsevol tipus d'intromissió per raons polítiques provinents de l'Estat espanyol.
Justificació esmena:
El text afegit amplia la descripció de motius en un altre supòsit específic, la repressió judicial, important i clau en l'estratègia del Estat espanyol en la seva dèria de fer fracassar el procés.

Salutacions,

ANC - Tàrrega per la Independència

---

CRONOGRAMA AGO LOCAL 2018
  • dt 23/01/2018 - Aprovació per part del Secretariat Territorial de la convocatòria de l'AGO local, especificant lloc, dia i hora, ordre del dia i calendari i format per presentar esmenes al Full de Ruta.
  • dt 23/01/2018 - Primer avís per correu-e de convocatòria de l'AGO local, indicant lloc, dia i hora, ordre del dia i el calendari i format per presentar esmenes al Full de Ruta.
  • dc 24/01/2018 - Inici del termini de presentació d'esmenes.
  • dl 29/01/2018 - Segon avís per correu-e de la convocatòria de l'AGO local, recordant lloc, dia i hora, ordre del dia i calendari de presentació d'esmenes al Full de Ruta.
  • dj 01/02/2018 - Fi del termini de presentació d'esmenes.
  • dv 02/02/2018 - Tercer i últim avís per correu-e de la convocatòria de l'AGO local, recordant lloc, dia i hora, ordre del dia, i amb la relació d'esmenes a debatre a l'AGO local per presentar a la COAG.
  • dt 06/02/2018 - AGO local.
  • dc 07/02/2018 - Enviament a la COAG de les esmenes que hagin superat la fase d'aprovació prèvia a l'AGO local.