divendres, 22 de desembre del 2017

Les eleccions han passat, "Un poble empresonat" continua

Les eleccions s'han acabat. Però els presos polítics segueixen a la presó. I els membres exiliats del govern, a Brussel·les.

Per això seguim amb l'acció de denúncia «Un poble empresonat» que estem duent a terme durant tota la setmana, amb la instal·lació d'una "presó" al Pati, a Tàrrega, amb dues cel·les. Fins ara totes dues cel·les han estat plenes, nit i dia, totes les hores, de gent voluntària i compromesa amb la llibertat.

Un cas especial és el d'un manresà, de nom Kuno, que ha decidit mantenir-se tancat 24 hores seguides en solidaritat amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras. Ja va passar 20 hores a la presó quan va estar instal·lada a Vic, i ara repetirà l'experiència allargant-la fins a completar un jorn sencer.

La seva tancada personal començarà avui divendres a migdia, a partir de les dues, i es mantindrà fins a les dues del migdia de demà dissabte. Una mostra com poques de la implicació personal que una persona pot mostrar per fer que aquesta protesta per un empresonament injust tingui el màxim de ressò.

Una implicació que també us acabem de demanar a tots vosaltres. Si el Kuno pot fer 12 torns seguits de dues hores, segur que entre tots acabarem trobant els voluntaris que falten per acabar de cobrir els 9 torns lliures que encara queden d'aquí fins a diumenge a les quatre de la tarda, moment en que acabarà a Tàrrega aquesta acció de protesta i es traslladarà a una altra població.

Per apuntar-vos, entreu a unpobleempresonat.cat, aneu a INSCRIPCIÓ i completeu la informació: triar la població, el dia, el torn, omplir les dades sol·licitades i acabar clicant al botó "Vull empresonar-me!". Recordeu que és important validar la inscripció al correu de verificació que rebreu després d'inscriure-us.

Llibertat presos polítics!!