dijous, 28 d’abril del 2022

El tocadiscos de Joan Fuster

Enguany es commemora el centenari del naixement de l’escriptor valencià Joan Fuster i se celebren diferents actes en el que s’anomena l’Any Fuster.

Un d’aquests actes és la posta en escena de l’espectacle musical “El tocadiscos de Joan Fuster”, creat per Pau Alabajos i Barnasants.

“El tocadiscos de Joan Fuster” és un espectacle teatral pregat de música en viu: a partir d'una selecció de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó, es construeix un trencaclosques de pensaments, aforismes i dissertacions que serveixen com a base per a una entrevista fictícia, protagonitzada per l'assagista de Sueca i una jove periodista, amb qui dialoga sobre el paper que van tenir Els Setze Jutges en la lluita antifranquista, sobre la importància de la Nova Cançó durant la transició democràtica i sobre altres qüestions socials, polítiques i culturals que afecten la nostra història recent.

Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra, al·ludides durant l'entrevista, conformen la banda sonora de l'espectacle.

Aquesta obra es representarà a Tàrrega properament al teatre Ateneu, concretament el diumenge 8 de maig a les 6 de la tarda i us la recomanem molt especialment.

Us informem que tot i que el tiquet de l’entrada és a 15 €, els socis de l’ANC tindran descompte i només en pagaran 10 €.

Compra d’entrades als llocs habituals.

No us podeu perdre aquest sensacional espectacle!!

Moltes gràcies.

Salut i República Catalana.