dijous, 14 d’abril del 2022

Convocatòria de la X Assemblea General Ordinària de l'Assemblea de Base de Tàrrega de l’ANC Tàrrega per la Independència

Benvolguts socis/es.

Ens plau fer-vos arribar la convocatòria a la X Assemblea General Ordinària de l’ANC Tàrrega per la Independència, que se celebrarà telemàticament per Zoom el proper dissabte dia 5 de març de 2022 a les 12 del migdia.

Es podrà connectar a la reunió mitjançant el 1r enllaç. A la mateixa reunió, s’informarà de la funció dels enllaços 2n i 3r.

1r enllaç (les 12 del migdia): https://zoom.us
2n enllaç (2/4 d’1 del migdia): https://zoom.us
3r enllaç (la 1 del migdia): https://zoom.us

A l’Assemblea General Ordinària, hi podran participar amb dret a vot, totes aquelles persones que constin inscrites a la base de dades de l'assemblea territorial com a membres de ple dret i que estiguin al corrent de pagament. També hi podran assistir, sense dret a vot, els simpatitzants i col·laboradors.

L'ordre del dia per a aquesta Assemblea General Ordinària, aprovat pel Secretariat Territorial el 8 de febrer, consta dels següents punts:

1.- Benvinguda.
2.- Lectura i aprovació, si escau, de l’informe de gestió de l'exercici.
3.- Lectura i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici.
4.- Proposta de celebració d’eleccions al Secretariat Territorial en la mateixa data que les del Secretariat Nacional, i prorrogar, fins que aquest no prengui possessió, el mandat en funcions de l’actual Secretariat. L’actual Secretariat en funcions fixarà un reglament i un cronograma per regular aquestes eleccions en la seva propera reunió, el dimarts 8 de març.
5.- Precs i preguntes.
6.- Cloenda

Salut i República Catalana.

Carles López i Piqué, coordinador.

ANC - Tàrrega per la Independència

---

CRONOGRAMA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA LOCAL 2022
  • Dimarts 08/02/2022: Aprovació per part del Secretariat Territorial de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària, especificant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dissabte 12/02/2022 - Primer avís per correu-e de convocatòria de l’Assemblea General Ordinària, indicant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dissabte 19/02/2022 - Segon avís per correu-e de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària, recordant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dissabte 26/02/2022 - Tercer i últim avís per correu-e de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària, recordant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dissabte 05/03/2022 - Assemblea General Ordinària.