diumenge, 16 de setembre del 2018

Imatges de la Cadena Humana per la Llibertat - 11 mesos sense els Jordis

Aquí teniu algunes fotos de l'acte d'aquest migdia a Tàrrega. Les podeu descarregar amb més resolució de l'enllaç al final de tot. Tant aviat com puguem penjarem el vídeo.

Més de 300 persones han participat a la cadena humana que ha unit la plaça Major amb la plaça del Carme, que des d'aquest passat divendres raja groga.

Les 16 fotos dels polítics i activistes presos i exiliats han passat de mà en mà, començant des de davant de l'Ajuntament, a la plaça Major, fins al monument als Països Catalans situat a la plaça del Carme, coneguda popularment com El Pati.

A mesura que la darrera foto anava passant per la cadena, la gent ha anat seguint en manifestació fins al punt final del recorregut, on s'han concentrat tots els participants cridant per la llibertat dels presos polítics.

Un cop reunit tothom en aquest punt, el coordinador de Tàrrega per la Independència, Carles López, ha llegit un manifest per exigir l'immediat retorn de tots els represaliats, presos i exiliats, a casa seva. Finalment l'acte ha acabat amb el Cant dels Segadors.