dilluns, 24 de setembre del 2018

Acte Unitari aniversari 1 d'Octubre

Les entitats i partits que conformem la Plataforma Tàrrega per la República, us anunciem els actes que estem preparant de cara a la celebració de l'aniversari del Referèndum de Autodeterminació de Catalunya.

Els actes tindran lloc els dies 30 de setembre i 1 d'octubre.

El diumenge dia 30 de setembre, us convoquem a la Plaça de les Nacions a les 7 de la tarda. Hi haurà un concert amb la Terrasseta de Preixens, Karlitos, Diga'ls-hi Inquiets i Vinyartístics. Seguirà un sopar popular (entrepà, aigua i peça de fruita), tiquets a la venda al preu de 5 € al local de l'ANC carrer Carme 4 (davant del campanar). Hi haurà servei de barra al local de la Soll i els beneficis aniran per l'organització de l'acte. En acabar es convoca una gran encartellada popular per tota la Ciutat.

El dilluns dia 1 d'octubre, a les 8 del vespre, inauguració oficial del carrer «1 d'Octubre de 2017». Hi haurà l'actuació de l'Escola de Música de Tàrrega. Hi esteu tots convidats. Seguidament, en acabar aquest acte, farem una marxa fins la Plaça Major on hi haurà projecció d'imatges de l'1 d'octubre del 2017 i es llegirà un manifest.

Durant tot el cap de setmana hi haurà a la Plaça Major uns panells on tothom que ho desitgi, hi podrà enganxar fotografies del Referèndum o post-its amb escrits del que va sentir aquell dia. Ompliu-los a vessar de sentiments.

US ESPEREM A TOTS ELS ACTES!!! HEM DE CELEBRAR LA GRANDIOSITAT DEL QUE VAM FER ARA FA UN ANY.