dijous, 21 d’agost del 2014

Ens inscrivim al tram 4

Volíem informar  tothom d'una decisió que vam haver de prendre. És el canvi de tram on inscrivim els participants targarins a la V.

A mesura que hem anat recollint els fulls d'inscripció els hem anat revisant per assegurar que totes les dades necessàries hi eren presents, que estaven tots signats (alguns encara no ho estan...), que els DNI fossin correctes, separant els menors que no s'han d'inscriure del que sí que s'han d'inscriure, separant els que s'han apuntat amb samarreta groga dels que ho han fet amb samarreta vermella... Una feinada, vaja.

No va ser fins ahir que, realment, vam entrar a la intranet de l'Assemblea per començar a fer les inscripcions a la base de dades de l'araeslhora.

I quan ho vam intentar ens vam trobar que el tram tres estava marcat amb una ocupació alta i que ja només quedaven tres barres per poder apuntar gent. Vam pensar que potser sí que hi hauria lloc per apuntar els noms que teníem fins aquell moment, però que probablement no podríem apuntar al mateix tram la resta de gent dels que encara s'havia de recollir el formulari. Per tant, i donat que la diferència d'anar del tram tres al tram quatre és irrellevant en sí mateix, vam decidir de començar a apuntar a tothom, des del principi, al tram quatre.

Us n'informem perquè probablement molts de vosaltres haureu rebut un correu de confirmació de l'ANC dient que esteu apuntats al tram quatre i el més normal és que us sobti i que no entengueu què passa.

També perquè molts dels vostres coneguts hauran rebut el mateix correu i estaran igual de sorpresos, i el primer que faran serà demanar-vos explicacions a vosaltres.

Bé, aquest és el motiu que ens ha dut a fer aquest canvi.

D'acord amb la proporció de gent apuntada fins ara amb samarreta groga i vermella, hem calculat que la millor manera de repartir la gent és en cinc barres de les nou possibles. O sigui que tots els grocs els estem apuntant a les barres 1-3-5, mentre que els vermells els apuntem a les barres 2-4.

Sapigueu doncs que la intenció, si no hi ha factors que ho facin canviar, és de seguir apuntant les noves inscripcions en aquestes cinc primeres barres del tram 4.

Si alguna persona de les que s'han inscrit per internet us diu que ja s'havia apuntat al tram tres, li podeu dir que, si vol, pot anar a la web on es va inscriure, donar-se de baixa, i tornar a apuntar-se al tram 4. Si vol, és clar! També es pot quedar al tram tres sense més problema. Total, són trams que estan a tocar, o sigui que si els del tram quatre es posen cap a la part de davant i els del tram tres cap a la part del darrera, estarem tots junts igualment.

Disculpeu l'enrenou, però ens ha semblat que era la millor opció en vista de les circumstàncies.