divendres, 13 d’agost del 2021

Concentració a favor de la Independència de Catalunya

Com cada mes, novament sortirem al carrer. Aquesta vegada, a banda de denunciar la malèvola repressió que exerceix l’Estat imperialista espanyol sobre Catalunya i els catalans, és molt adient per la proximitat de la Diada del 11 de setembre, reivindicar amb contundència la Independència del nostre país.

Per això hem escollit per aquesta concentració, el lema “Lluitem i Guanyem la Independència”. No podem deixar d’empènyer el moviment independentista que ens portarà fins a la nostra llibertat com a país.

Al mateix temps, continuem posant nom i rostre als nostres represaliats, perquè tothom s’assabenti de la seva situació. En aquest sentit, comptarem amb la presència d’alguns d’ells: Dani Gallardo, Joel Muñóz, Toni de Torredembarra i Salvador Bori, que ens faran una descripció del seu cas particular.

Aquest cop tingueu en compte que per raons logístiques, CANVIEM DE LLOC I HORARI.

Convoquem doncs la següent concentració:

Data: dissabte 21 d’agost.
Hora: les 8 del vespre.
Lloc: plaça Major de Tàrrega.
Activitat: escriure noms de represaliats a la pancarta; testimoni directe dels afectats presents; exhibició dels cartells individuals sobre el lema “Lluitem i Guanyem la Independència”; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.

Seguint les recomanacions del Procicat imposades per la pandèmia de la Covid-19, es farà en perímetre tancat, tothom assegut en cadires amb la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic.

L’obligada inscripció prèvia, es farà a la mateixa concentració.

Aquesta concentració ha de servir per escalfar motors de cara a la gran manifestació a Barcelona per la Diada del 11 de setembre.

No hi podeu faltar!!

Us hi esperem a tots/es!!

Salut i República Catalana.