divendres, 20 d’agost del 2021

Caminada urbana popular catalana

Com és habitual a l’equador de l’estiu, ANC Tàrrega per la Independència organitza una caminada urbana popular.

Després d’unes merescudes vacances que desitgem que hagin estat del tot aprofitades, roca reprendre l’activitat de cara la tornada a la rutina habitual. Per aquest motiu, us convidem a participar a la popular Caminada Urbana que transcorre per bona part dels carrers de Tàrrega. És un recorregut força assequible a tothom, amb una distància de 6 quilòmetres.

La pandèmia del coronavirus ens obliga a adaptar-nos a les mesures sanitàries preventives. La relativa millora en la situació sanitària, ens permet enguany d’oferir gratuïtament al acabar, un entrepà de pernil i natilles de xocolata per tots els participants amb la particularitat que per raons sanitàries, s’haurà de consumir a casa. Per les experiències anteriors, pensem que tindrà molt bona acollida.

Per tant, us convoquem a la següent activitat:

Caminada Urbana Popular Catalana.
Data: dissabte 28 d'agost.
Hora: 8 del vespre.
Sortida i arribada: plaça del Carme (El Pati) de Tàrrega.
Recorregut: plaça del Carme, carrer Sant Pelegrí, plaça Rafael Casanova, carrer Roger de Llúria, carrer Blaie, carrer Pins, camí (avituallament), tossal del motocròs i Estelada, camí, carrer Amics de l'Arbre, carrer Mestre Amigó, carrer Santes Espines, carrer Sant Pelegrí, Plaça del Carme. Total 6 Km. a l'abast de tothom.

Si disposeu de llum frontal, us recomanem que la porteu.

És preceptiu portar mascareta i guardar la distància social d'un metre i mig.

A l'arribada obsequiarem tothom amb un entrepà de pernil i natilles de xocolata. Per poder inscriure't, és necessari retirar el tiquet GRATUÏT al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega, i també a la parada del mercat del dilluns.

Per les experiències dels anys anteriors, sabem que us ho passareu molt bé.

No us ho podeu perdre. Us hi esperem !!

Salut.