dijous, 8 de juliol del 2021

Omplim d'estelades els balcons

Com ja es públic i notori, el dia 3 de juny un escamot unionista espanyolista, va destrossar gairebé totes les estelades que lluïen als fanals de la ciutat. El dia 18 hi van tornar, destrossant les que havíem reposat en dues setmanes. Aquest juliol hi han tornat. El dia 2 van sostreure la del motocròs, van destrossar la del Pi i una del Pati.

Poc a poc anem reposant-les, però davant dels possibles atacs vandàlics venidors, demanem als nostres conciutadans independentistes que posin estelades als balcons. En aquests espais privats, l’acció dels vàndals està més limitada per la protecció que ofereix la propietat privada.

Per tal de facilitar que el màxim de balcons de Tàrrega puguin lluir una estelada, des de ANC Tàrrega per la Independència posem a la vostra disposició fins exhaurir existències 100 estelades de forma GRATUÏTA, només us demanarem una petita col·laboració voluntària per la campanya APADRINA UNA ESTELADA per tal d’ajudar a restablir les estelades dels fanals.

Podeu recollir la vostra estelada al nostre local social del carrer Sant Joan 30, i també a la nostra parada del mercat.

Tot i la compressible desafecció produïda pel comportament dels partits polítics en aquests darrers temps, ara més que mai, és necessari que la societat civil representada pels ciutadans, mostri als balcons el seu desig inalienable de Independència.

OMPLIM ELS BALCONS D’ESTELADES !!!!

Gràcies.

Salut i República Catalana.