dimecres, 28 de juliol del 2021

Lluitem i Guanyem la Independència

Estem a un mes i mig vista de la gran Diada Nacional de Catalunya de l’11 de Setembre. Segons la presentació oficial feta fa uns dies, la mobilització d'enguany serà centralitzada a la ciutat de Barcelona, amb una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya.

Enguany el lema de la manifestació és “Lluitem i Guanyem la Independència” en un clar missatge d’intencions per aconseguir la Llibertat Nacional. La gent, la força del carrer i del territori han de tornar a ser el motor per empènyer les institucions a preparar-se per fer efectiva la independència per la via dels fets, la via unilateral.

Per aquest motiu, us anunciem que ja hem posat en marxa la venda de les samarretes de la Diada, i també dels tiquets dels autobusos que estem organitzant per facilitar-vos el desplaçament a Barcelona.

Les samarretes tenen el mateix plantejament de talles que l’any anterior:

UNISEX: XS – S – M – L – XL – 2XL – 3XL

TIRANTS: XS – S – M – L – XL – 2XL

INFANT: 1-4 ANYS; 5-8 ANYS; 9-12 ANYS

Us recomanem que mireu la vostra talla del any passat, per poder trobar més fàcilment la samarreta que us convé.

Les talles Unisex i Tirants van en un lot format per una samarreta, una bossa de roba i una butlleta. El preu de venda al públic és de 15 €.

Les talles Infant, es ven la samarreta sola. El preu de venda al públic és de 8 €.

Els autobusos sortiran del carrer Joan Tous (La Tassa) de Tàrrega. Més endavant, anunciarem l’hora de sortida. Els tiquets tenen el preu de 10 € (viatge + assegurança).

Podeu adquirir les samarretes i els tiquets dels autobusos, al nostre Local Social del carrer Sant Joan de Tàrrega de dimarts a dissabte de 6 a 8 de la tarda, i també a la nostra parada del mercat dels dilluns.

Si hi esteu interessats, us recomanem que no demoreu la seva adquisició. Tant les samarretes com les places dels autobusos, son limitades.

Animeu-vos a venir. Us hi esperem!!

Salut i República Catalana.