dijous, 3 de juny del 2021

Nota de premsa

Tàrrega, 03/06/21

Acte vandàlic


Aquesta matinada un escamot unionista espanyolista, ha vingut a Tàrrega a fer l’únic que saben fer: destrossar els símbols independentistes que llueixen a bona part del perímetre urbà.

Concretament estelades que pengen dels fanals, pancartes i llaços grocs situats entre els arbres.

D’estelades n’hi havia seixanta-vuit i n’han quedat només tres. De pancartes han destrossat totes les que hi havia, unes vuit. De llaços grocs, uns trenta situats al Pati.

Des de ANC Tàrrega per la Independència denunciem aquets fets vandàlics i en aquest sentit ja hem presentat denúncia formal davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. La Policia Municipal va poder pescar “in graganti” i identificar alguns dels malfactors. De tota manera, per altres experiències viscudes, sabem de la impunitat d’aquests actes vandàlics.

Aquests accions son d’una vilesa i covardia sense límits. Si fossin prou valents, el que farien és defensar la seva posició política respecte del conflicte Catalunya/Espanya, construint espais on mostrar-la. Però el que fan és el més fàcil: destrossar els espais del posicionament polític dels adversaris.

Vergonyant !!

Nosaltres però, no ens rendirem i en breu reposarem tots els símbols destrossats. Seguirem dempeus sent fidels al lema de la nostra darrera concentració: TÀRREGA PERSISTEIX.