dimarts, 8 de juny del 2021

Campanya: Apadrina una estelada

Com molt bé sabeu tots vosaltres, ANC Tàrrega per la Independència des de fa uns anys manté una considerable quantitat d’estelades penjades dels fanals de bona part dels carrers de la Ciutat.

Cada any o any i mig, anem reposant el material per l’envelliment que pateix degut a les inclemències del temps. En aquests moments ho estàvem fent i quan ja quasi ho teníem completat, un escamot de indesitjables unionistes espanyols en una acció nocturna la matinada del dia 3 de juny, van destrossar tota la feina feta durant un bon grapat de setmanes.

Concretament van treure 64 estelades malmetent un número indeterminat de suport metàl·lics; 6 pancartes i 30 llaços grocs de polipropilè. La policia local va interceptar la operació i va efectuar 4 identificacions. Com és lògic, ANC Tàrrega per la Independència vam presentar denúncia formal a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, amb la percepció que la gran majoria d’aquests actes vandàlics, a resultes de la actuació judicial, queden en la més injusta impunitat.

Això vol dir que hem de començar de nou tota la feina feta durant tot aquest temps. Per tant, la campanya de micro-mecenatge amb el nom APADRINA UNA ESTELADA, posada en marxa per poder cobrir les elevades despeses que comporta el projecte, continua més activa que mai. Tenim al vostre abast uns tiquets de col·laboració amb dos possibilitats: uns de 2€ i altres de 10€ perquè tothom que vulgui hi pugui col·laborar des de una molt petita aportació fins on desitgi. No dubtem que molts conciutadans hi voldreu participar de bon grat. Us animem a fer-ho!!

Podreu trobar els tiquets de col·laboració al nostre local Social del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega; a la nostra parada del mercat dels dilluns; i en qualsevol altra ocasió que sortim al carrer (concentracions...).

Davant d’aquests atacs salvatges el nostre lema és “ACCIÓ/REACCIÓ”. Volem que la ciutat de Tàrrega torni a lluir esplendorosament plena d’estelades, pancartes i llaços grocs, enviant un clar missatge de que la lluita continua.

TÀRREGA PERSISTEIX !!

Salut i República Catalana.