divendres, 7 de juny del 2019

Manifestació a Estrasburg

Des del Consell per la República hi ha convocada una manifestació a Estrasburg pel dimarts dia 2 de juliol, al davant del Parlament Europeu per donar suport als nostres diputats electes Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras.

Ja sabem de les dificultats que els posaran per poder exercí les seves funcions. No podem permetre cap tipus de maniobra de l’Estat Espanyol en contra dels seus drets.

Per això hem d’anar a Estrasburg a fer sentir la nostra veu donant suport als nostres diputats.

Des de ANC Tàrrega per la Independència estem organitzant un autocar per anar a Estrasburg.

Sortida : dilluns dia 1 de juliol a les 6 del mati del carrer Joan Tous (la Tassa) de Tàrrega.

Viatge totalment per autopista amb 4 parades: esmorzar 1 hora; dinar 2 hores; dues parades tècniques de ½ hora cadascuna. Arribada a Mulhouse per fer nit en Hotel de 3 estrelles en habitacions dobles amb esmorzar.

Dimarts dia 2 de juliol sortida a les 8 del mati direcció Estrasburg (1 hora de viatge). Manifestació davant del Parlament Europeu. Temps lliure per fer turisme. Tornada a les 7 de la tarda.

Preu: viatge + hotel + assegurança, 135 €.

Reserves: Ramon telèfon 696 89 04 29. Tots els que vau contestar al sondeig, heu de confirmar la reserva. S’ha de retirar i abonar el tiquet abans del dia 20 de juny al local de l’ANC, carrer Sant Joan 30 en horari: tardes de 6 a 8 i matins dilluns i dissabte de 11 a 1.

Aquí tampoc hi podeu faltar!!

Salut i República Catalana.