divendres, 7 de juny del 2019

Concentració finalització del judici

Tots els indicis indiquen que la propera setmana acabarà el judici a l’1-O al Tribunal Suprem i quedarà vist per sentència. Tal i com vam fer a l’inici, en què entitats i grups parlamentaris ens vam mobilitzar conjuntament, ara ho tornarem a fer per deixar ben clar que l’autodeterminació és un dret, i no un delicte! Amb aquesta mobilització iniciem nou cicle de mobilitzacions unitàries post-judici.

A Barcelona ens concentrarem a plaça Catalunya, a les 20 h. Consulta amb la teva territorial per a les convocatòries descentralitzades.

Es preveu que la finalització del judici sigui dimecres o dijous de la propera setmana. Per això, et demanem que estiguis atent a les nostres xarxes socials i els canals oficials.

L’Estat espanyol vol criminalitzar el dret a l’autodeterminació i el dret a protesta i manifestació, entre d’altres. Bastim una unitat estratègica i d'acció i avancem #CapALaIndependència!

Aprofitem el correu per recordar-te que l’Assemblea, com a membre del Consell per la República, es concentrarà a Estrasburg el dia 2 de juliol. Tan aviat com tinguem detalls te n'informarem.

ESTIGUEU ATENTS A LA CONVOCATÒRIA , POTSER LA FAREM EL MATEIX DIA DE LA CONCENTRACIÓ.

Salut i República Catalana.