dimecres, 11 de juliol del 2018

Inauguració del nou local de Tàrrega per la Independència... i més!

Com ja us vam avançar, dissabte passat vam començar a obrir al públic el nostre nou local, però quedava pendent la inauguració oficial. Serà aquest proper divendres a les 7 de la tarda.

El local està ubicat al carrer del Carme, 4, tocant a la plaça Major. L'horari d'obertura habitual serà de dilluns a divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre i els dissabtes de 10 a 1 del migdia.

Per a la inauguració comptarem amb la presència dels propietaris que ens han cedit el local, així com amb l'alcaldessa de la ciutat i membres del Secretariat Nacional de l'ANC.

Com que a partir de les 8 del vespre hi ha l'acte amb Ramon Cotarelo a l'Ateneu (al qual aprofitem per tornar a convidar-vos), per força aquesta inauguració serà breu.

Amb tot, tindrem temps per convidar-vos a un gotet de ratafia.

Finalment, també us recordem la importància de la manifestació d'aquest dissabte, a Barcelona, a partir de les 7 de la tarda, per reclamar que els presos i exiliats puguin tornar a casa immediatament.

Tenim places d'autocar disponibles a 10 euros. Els autocars sortiran de "La Tassa", al carrer Joan Tous, a les 4 de la tarda.

Podeu reservar tiquets per telèfon/whatsapp/telegram al 696 890 429 (Ramon).