dissabte, 2 de juny del 2018

Nota de premsa: Més de 10.000 euros recollits per a la Caixa de Solidaritat de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

Nota de Premsa
Tàrrega, 02/06/2018

Més de 10.000 euros recollits per a la Caixa de Solidaritat de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

Èxit rotund de participació i recaptació al Sopar Groc fet Tàrrega

Aquesta passada nit es va celebrar a Tàrrega un Sopar Groc solidari, organitzat conjuntament per ANC i Òmnium, amb la finalitat de recaptar fons per a l'Associació Catalana pels Drets Civils, integrada pels familiars dels represaliats polítics, presos i exiliats.

L'espai MerCAT, al centre de Tàrrega, es va omplir amb 360 persones i la darrera setmana es van haver de tancar les inscripcions ja que s'havia cobert l'aforament màxim. Com a familiars convidats es va comptar amb la presència del germà de Jordi Sànchez, Xavier, així com amb la parella de Meritxell Serret, Ferran Civit.

A banda del marge aconseguit amb el sopar, també es van aconseguir un bon gruix d'aportacions en concepte de fila zero. D'altra banda, a partir dels donatius en espècie i la col·laboració de diversos establiments locals, es van preparar diversos lots de productes que es van sortejar entre els assistents, aconseguint engreixar la recaptació final.

Finalment es va subhastar un quadre donat per l'artista canadenca Carole Morin que exposa regularment a Montreal i Barcelona i que va pintar en homenatge als herois de 1714. El preu final aconseguit per aquesta obra va superar els 600 euros.

L'acte va estar conduit pels presentadors Carolina Tebé i Jaume Ramon i va comptar amb la participació musical de l'Orfeó Nova Tàrrega així com del grup Banda Sonora acompanyat pel violí de Ramon Elías.






Fotografies: ANC Tàrrega