divendres, 29 de setembre del 2017

Garantim la Democràcia!

---------- Missatge reenviat ----------
De: Agenta Agrupació d'Entitats de Tàrrega
Data: 29 de setembre de 2017 a les 13:39
Assumpte: Garantim la Democràcia!
Per a:


Hola! 

Ja som 500!! i ho hem de cel.lebrar! Diumenge serà un gran dia! 

Estem quadran bé per poder cobrir tots els col.legis electorals

Demà dissabte us enviarem el col.legi corresponent, intentarem respectar el vostre, si no és així, aneu a votar i desprès aneu a l'assignat.

Podria ser que el mateix diumenge us demanem anar a reforçar col.legis que puguin quedar més fluixos. 

Us recomamem portar bateries ben carregades del mòbil i aigua.  

Un cop a acabat el recompte electoral de cada col.legi, anirem tots a la plaça major on hi tindrem televisió i altaveus. 

​A cada escola hi haurà un representant de la Comissió "Garantim la democràcia" que us donarà instruccions oficials per cada situació i on estaran coordinats per anar tots a l'una. 



1) MÀXIMA DIGNITAT INSTITUCIONAL: No estem fent un xou, no estem fent una manifestació: estem exercint la sobirania popular i estem ajudant la Generalitat de Catalunya a fer el referèndum.

2) Les imatges que projectem han de ser de màxim respecte per la institució i pel procediment referendari.

3) EN CAP CAS està autoritzat de fer servir les urnes i el material electoral fora del recinte oficial.

Si no aconseguim entrar, ens quedem a la porta fent cua. NO organitzem una votació alternativa.

4) RESISTÈNCIA PACÍFICA, zero violència, màxima audàcia. Si hi ha algun impediment per entrar als centres de votació, en cap cas farem servir la violència. Sí que farem servir la resistència pacifica, sí que farem servir l’audàcia per entrar als centres de votació.

5) L’Estat, a través de la Fiscalia, envia els Mossos a impedir el referèndum. El Govern no hi està d’acord, però no pot fer res més per evitar-ho. És molt important NO ENFRONTAR-SE DIRECTAMENT ALS MOSSOS, ÉS LA IMATGE QUE BUSCA L'ESTAT i l’hem d’evitar. Això no impedeix de fer resistència passiva o fer servir l’audàcia per entrar a les escoles.

6) Cues ordenades. La imatge que donem a la comunitat internacional és fonamental. BUSQUEM L'EFECTE DE CUES GEGANTS A LES 9 DEL MATÍ I DURANT TOT EL DIA.


NO ESTEM FENT UNA MANIFESTACIÓ SINÓ UNA CUA GEGANT. La fotografia de milions de persones fent cua amb la papereta a la mà serà espectacular. Ens hem de preparar per passar hores a la cua i, per tant, cal anar-hi equipat (menjar, begudes, paraigües, cadira per a la gent gran...).

7) MOLT IMPORTANT: NO PORTAR SÍMBOLS PARTIDISTES, NI BANDERES, NI PANCARTES DE CAP MENA.

Ho tenim tot apunt, si sabeu altres iniciatives, aneu-les compartint per poder-ho coordinar tot entre tots i anar a la una. 
 
Seguim!! Salut i democràcia!

--
________________________________________________________________________________
Comissió
​Garantim la Democràcia

Imatge inserida 2


I si encara no t'has apuntat... fes-ho aquí!