dimecres, 3 de maig de 2017

Autocars per anar a Barcelona el 8 i 12 de maig i el 12 de juny

Com sabreu, el dilluns 8 de maig, el divendres 12 de maig i el dilluns 12 de juny tenim un compromís amb els nostres representants de la Mesa del Parlament. Carme Forcadell, Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet han estat cridats a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a Barcelona, al passeig de Lluís Companys, com a investigats per haver aprovat el debat i la votació sobre les conclusions de la comissió sobre el referèndum d'autodeterminació.

Ens hi vam comprometre dissabte mateix com a Assemblea Nacional Catalana, amb la Declaració de Granollers en defensa de la democràcia, aprovada per unanimitat a la nostra Assemblea General Ordinària. Els qui estan disposats a complir el mandat democràtic de les urnes tenen el nostre suport incondicional. Sabíem que ens tocarà sortir al carrer molts cops, ja que l'Estat espanyol continuarà actuant de la mateixa manera que fins ara. L'únic diàleg de la seva famosa Operación Diálogo es deu referir al dels seus fiscals i jutges, quan interroguen els nostres representants electes.

Complint el nostre compromís amb qui està complint el seu compromís, adquirit davant nosaltres, el 8 i 12 de maig i el 12 juny ens trobarem al passeig central de Lluís Companys a les 8:30 h. No els podem deixar sols!

Per facilitar el transport posem a la vostra disposició places d'autocar a 5 euros. La sortida serà a tres quarts de set des de l'estació d'autobusos de Tàrrega i de tornada es preveu a les dotze de Barcelona.

A Tàrrega, compreu els tiquets a Cistelleria Grau o per telèfon/whatsapp al 696 890 429 (Ramon).