dilluns, 24 d’octubre de 2016

Acte a Barcelona el pròxim 13 de novembre

Benvolguts,

Hem entrat en una nova fase del camí de la construcció de la República Catalana, una fase clau en la qual cadascú de nosaltres serà més imprescindible que mai.

Arriba el moment de demostrar que som un país unit i a punt per defensar amb fermesa la democràcia i les nostres institucions.

Fem-ho!

El pròxim diumenge, 13 de novembre, a les 12 del migdia, cal que tothom sigui a Barcelona per demostrar que Catalunya és un clam per la justícia i la democràcia.

Tindreu més informació sobre l’acte en els pròxims dies però ens ha semblat important traslladar-vos ja aquesta informació per tal que pugueu planificar-hi l'assistència i, en el seu cas, el trasllat en autocar.

Per tal de saber quanta gent té la intenció d'assistir a la manifestació i preveure el nombre d'autocars necessaris, ens aniria bé que accedíssiu al següent enllaç http://doodle.com/poll/dfksstht3w3v6d93 i responguéssiu l'enquesta. On us pregunta el vostre nom, poseu-hi primer el vostre poble, si us plau.

Això no és cap preinscripció, és un escandall. Ni obliga a venir ni dóna tampoc cap dret a seient. Si hi ha prou gent interessada es mirarà de fer una ruta per facilitar a tothom l'assistència a la manifestació.

Disculpeu-nos si rebeu aquest correu per diversos camins. Amb un sol cop de respondre l'enquesta és suficient.

Agraïm un cop més la vostra implicació i participació en aquestes mobilitzacions.

Salutacions cordials.