divendres, 11 de setembre de 2015

Tàrrega celebra la Diada amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Tàrrega Televisió, 11 de setembre de 2015Diferents forces polítiques i entitats de la ciutat, en total 23, han fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova en memòria de les víctimes de l’onze de setembre de 1714. Per la seva banda la CUP de Tàrrega va anunciar en un comunicat la seva renuncia a participar en l’acte institucional al considerar-lo buit de potencial reivindicatiu i mancat de participació popular real.

Destacar el moment transcendent que viu Catalunya a només dues setmanes de les eleccions del 27s i animar a la ciutadania a expressar la seva voluntat a les urnes han estat els missatges més repetit en la major part dels parlaments dels participants.

L’acte ha comptat amb la participació de la coral Bona Nova que també ha servit per recordar la figura del desaparegut Jaume Oliveres, antic director de la formació targarina. Amb el Cant dels Segadors s’ha posat punt i final a l’acte que enguany s’ha avançat per facilitar la sortida dels autocars cap a La Via de la Meridiana.