diumenge, 6 de març del 2022

Taller de formació antirepressiva

En la nostra preocupació per les possibles represàlies a que estem tots exposats quan participem en una concentració o manifestació, en defensa de les persones assetjades per la dèria repressiva de l’Estat espanyol o bé per exigir el nostre dret a l’autodeterminació, creiem molt interessant conèixer quins son els nostres drets, en cas de que ser identificats, detinguts o agredits per les forces de seguretat.

Per aquest motiu a ANC Tàrrega per la Independència, hem vist la necessitat d’organitzar un taller formatiu per saber fins on estem protegits per les normatives vigents.

Comptem per desenvolupar aquesta formació amb l’Eva Pous, una advocada que pertany a la plataforma Alerta Solidària, amb una dilatada experiència en la defensa penal d’un eixam de persones encausades per diverses causes de caire independentista.

En aquets sentit fem la següent convocatòria:

Data: 12 de març de 2022.
Hora: 6 de la tarda.
Lloc: sala d’actes de la Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega.
Instructor: Eva Pous, advocada d’Alerta Solidària.
Durada: 60 minuts.

Donat el previsible interès que pot suposar el referit taller i tenint en compte que les places son limitades, és obligatòria la preinscripció telemàtica al següent enllaç http://scur.cat/3H52B4, al QR que trobareu al cartell, també al telèfon 636 36 54 12 (Carles) o presencialment al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega i a la parada del mercat.

En benefici de la vostra seguretat legal, no hauríeu de deixar passar aquesta oportunitat.

Les persones assistents que ho desitgin, podran disposar de franc, d’una samarreta del 11S 2020, una mini-urna de l’1-O, i una estelada de balcó.

Us hi esperem !!!