dijous, 24 de febrer del 2022

Concentració de recolzament a Barcelona per Meridiana Resisteix

Meridiana Resisteix és un col·lectiu de lluita que va aparèixer l’any 2019 a l’avinguda Meridiana de Barcelona, com a resposta i protesta contra la sentència del Procés. L’acció consisteix en tallar diàriament a les 8 del vespre i durant uns minuts, el trànsit a la Meridiana.

Al llarg d’aquests anys, els integrants de la protesta han patit tot tipus de maltractaments: atropellaments, càrregues policials, identificacions, detencions, agressions físiques per part de grups feixistes...

Tot i que Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha tramitat en tot moment la notificació de l’acció al Departament d’Interior de la Generalitat, actualment el Govern català mitjançant aquest Departament, vol acabar amb els talls a la Meridiana.

Recordem que membres de Meridiana Resisteix van assistir convidats a una de les nostres concentracions mensuals en favor dels represaliats. Per tot això, ANC Tàrrega per la Independència volem anar a donar-los suport.

Us convoquem doncs, a la següent movilització:

Data: divendres 11 de març.
Lloc: carrer Joan Tous (La Tassa) de Tàrrega.
Hora: 6 de la tarda.
Activitat: anar a Barcelona al tall de la Meridiana.
Preu: 10 €.

Per tal de saber les places a reservar, és imprescindible la inscripció telemàtica al següent enllaç http://scur.cat/2M3L4H, al QR que trobareu al cartell, també al telèfon 636 36 54 12 (Carles) o presencialment al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega i a la parada del mercat.

En aquests moments, és molt necessari donar recolzament a Meridiana Resisteix.

Us hi esperem a tots/es!!

Salut i República Catalana.