dimarts, 18 de gener del 2022

Entrega Cistella Marató 2021

Novament i com és costum, a ANC Tàrrega per la Independència hem participat amb la Marató de TV3 per recaptar fons per tant lloada causa.

Enguany a banda de participar amb la nostra parada en les activitats que organitzava la Comissió Marató 2021, també hem sortejat una monumental Cistella de Nadal amb el sistema popular de “llumineta”, on tothom tria un número del 00 al 99 del plafó habilitat per la ocasió, aportant una determinada quantitat. El número agraciat era el coincident amb les dues darreres xifres de la Grossa de Cap d’Any que organitza Loteries de Catalunya. Tot el recaptat per aquest sorteig, ha anat íntegrament a la Marató de TV3.

Aquest any, la sort ha volgut que els afortunats hagin estat Pilar Gabernet i Jaume Vilamajó als quals felicitem fervorosament. La entrega de la Cistella que constava de tres unitats, s’ha fet formalment el dia 3 de gener on la parella a qui a correspost el premi, l’ha rebut amb l’alegria habitual en aquests casos, envoltada a més per alguns dels seus familiars.

Desitgem que el gaudeixin amplament.