dilluns, 15 de febrer del 2021

Convocatòria Assemblea General Ordinària (segon avís)

Benvolguts socis/es.

Ens plau fer-vos arribar la convocatòria a la IX Assemblea General Ordinària de l’ANC Tàrrega per la Independència, que se celebrarà el proper dimarts 23 de febrer de 2021 a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Donada la dificultat de poder celebrar reunions presencials per les restriccions derivades de la Covid-19, aquesta Assemblea la portarem a terme telemàticament per Zoom.

Es podrà connectar a la reunió mitjançant el 1r enllaç. A la mateixa reunió, s’informarà de la funció dels enllaços 2n i 3r.

1r enllaç (2/4 de 9 del vespre): https://zoom.us
2n enllaç (les 9 del vespre): https://zoom.us
3r enllaç (2/4 de 10 del vespre): https://zoom.us

A l’Assemblea General Ordinària, hi podran participar amb dret a vot, totes aquelles persones que constin inscrites a la base de dades de l'assemblea territorial com a membres de ple dret i que estiguin al corrent de pagament. També hi podran assistir, sense dret a vot, els simpatitzants i col·laboradors.

L'ordre del dia per a aquesta Assemblea General Ordinària, aprovat pel Secretariat Territorial el 9 de febrer, consta dels següents punts:
1.- Benvinguda
2.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió de l'exercici
3.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
4.- Precs i preguntes.
5.- Cloenda

Salut i República Catalana.

Carles López i Piqué, coordinador.

ANC - Tàrrega per la Independència

---

CRONOGRAMA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA LOCAL 2021
  • Dimarts 9/02/2021: Aprovació per part del Secretariat Territorial de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària local, especificant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dijous 11/02/2021 - Primer avís per correu-e de convocatòria de l’Assemblea General Ordinària local, indicant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dilluns 15/02/2021 - Segon avís per correu-e de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària local, recordant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dissabte 20/02/2021 - Tercer i últim avís per correu-e de la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària local, recordant lloc, dia, hora i ordre del dia.
  • Dimarts 23/02/2021 - Assemblea General Ordinària local.