dijous, 28 de gener del 2021

Captació de Socis de ple Dret

Com tots vosaltres sabeu, l’Assemblea Nacional Catalana és una entitat que va ser fundada exclusivament per lluitar a favor d’aconseguir la Independència de Catalunya.

És una associació sense ànim de lucre i no rep cap tipus de subvenció de cap administració. Els recursos econòmics necessaris pel seu funcionament els obté de les quotes dels socis i de la venda de productes de caire independentista.

Durant tot el any 2020, la pandèmia del Covid-19 ha afectat enormement el desenvolupament de les nostres accions al carrer, sobre tot la Diada del 11-S. Això ha provocat una notable davallada dels ingressos per marxandatge, el que comporta que tinguem una dependència més acusada dels ingressos per quotes de socis.

En aquest sentit, ens dirigim a vosaltres simpatitzants i col·laboradors, perquè feu un pas més i canvieu a socis de ple dret. Les vostres quotes ens son molt necessàries.

Les mòdiques quotes a les quals us podeu acollir, son les següents:

Jubilats, estudiants o persones a l’atur: 3 € mensuals (10 cèntims/dia)
Sòcia o soci de ple dret: 5 € mensuals (16 cèntims/dia)
Familiar amb 3 o més membres: 11 € mensuals (36 cèntims/dia)

Per poder fer els canvis, us adrecem al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega, a la nostra parada del mercat dels dilluns i als telèfons 636 36 54 12 Carles i 649 19 61 05 Josep.

Hem de continuar empenyent per arribar a la Independència de Catalunya, i l’Assemblea Nacional Catalana és l’entitat pal de paller de la societat civil.

Doneu-li el vostre suport!!

Gràcies.