dimecres, 29 d’agost del 2018

Accions properes

Us passem informació de les properes accions que portarem a terme en breu.

PONTS PER LA LLIBERTAT

El dissabte dia 1 de setembre hi ha una acció a bona part de Catalunya i és la següent:

Posar als ponts que creuen les principals vies, pancartes reivindicatives de la República perquè les puguin veure la gran quantitat de vehicles que s'espera que circulin en aquest dia.

L'acció es farà de les 6 a les 8 de la tarda i la portarem a terme conjuntament amb els companys del CDR.

A Tàrrega cobrirem 7 ponts de la A2 (Fonolleras, La Mora, El Talladell i Tàrrega (4).

Necessitem 70/80 voluntaris. Si hi vols ser, vine al pàrquing del Caprabo a les 5 i mitja de la tarda. Allà distribuirem els equips i el material. Porta estelades, cartells, llaços i tot el que vulguis.

No hi pots faltar!!!!!


CONCENTRACIÓ A LA PRESÓ DEL CATLLAR

El diumenge dia 2 de setembre hi haurà una concentració a la presó del Catllar en suport de la Carme Forcadell en els seus 5 mesos d'empresonament.

Hem organitzat un autocar des de Tàrrega per anar-hi. Sortirem de la Tassa (carrer Joan Tous) a dos quarts de cinc de la tarda.

El tiquet val 8 € i per reservar adreceu-vos al Ramon 696 89 04 29, telèfon, WhatsApp o Telegram. Queden poques places.

La Carme es mereix tot el nostre suport.


MANIFESTACIÓ DEL 11 DE SETEMBRE

Queden poques places dels autocars que tenim preparats per anar-hi. El preu es de 10€ i podreu adquirir els tiquets al nostre punt d'informació carrer Carme 4 de Tàrrega (davant mateix del campanar), Còpies Maite, Viatges Gris i a Lo Bar de les piscines. La sortida serà des de la Tassa (carrer Joan Tous) a les 12 del migdia.

Pel que fa a les samarretes tenim a la vostra disposició totes les talles en model d'home i dona en màniga curta i també de dona amb tirants. Si us fan falta no demoreu la seva compra ja que no en queden gaires. Les trobareu al nostre punt d'informació al carrer Carme 4 de Tàrrega (davant mateix del campanar).

Hem d'omplir la Diagonal de gom a gom!!!!!!