dilluns, 28 d’agost del 2017

Diumenge 10 de setembre, 6a Marxa de Torxes per la Independència a Tàrrega

Un cop més des de l'ANC - Tàrrega per la Independència, el Casal Popular el Rostoll i l'Associació Cultural Guixanet us convoquem a la sisena Marxa de Torxes per la Independència a Tàrrega.

Som a les portes de l'Onze de Setembre més important de la història, pel que suposarà de reforçament per al referèndum de l'U d'Octubre. Cal, doncs, que aquesta Marxa de Torxes sigui també la més multitudinària feta mai a la nostra ciutat.

Enguany el calendari ens ha afavorit i podrem fer-la el dia que toca, la vigília de l'Onze de Setembre, sense interferir amb la Fira de Teatre al Carrer. No hi ha excuses, doncs, per no ser-hi.

L'inici del recorregut serà a la plaça dels Comediants, a partir de les 10 de la nit, encapçalada pels Grallers de la Barra. En acabar, a la mateixa plaça, tindrà lloc l'acte polític amb parlaments.

Una hora abans, a partir de les 9 del vespre, hi serem per començar a repartir les torxes. Podreu comprar les torxes allà mateix (3 euros) o podeu adquirir els tiquets de reserva als punts col·laboradors, cosa que ens facilitarà la previsió de compra de torxes, així que us animem a reservar-les.

Trobareu els tiquets a Cistelleria Grau, Còpies Maite, a la parada dels dilluns a mercat de Tàrrega per la Independència o al punt d'informació que té al carrer Carme, 40 (dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre i dissabtes de 10 a 1 del migdia) i al Casal Popular el Rostoll (divendres, de 8 a 10 del vespre).

No hi podeu faltar! Reserveu ja el vostre tiquet!!