dijous, 13 de juliol del 2017

Ja tenim aquí la samarreta de l'11-S

156 - Nova Tàrrega, 13 de juliol de 2017

“Eviteu, si us plau, comprar samarretes pirates. Comprant les originals ajudeu a pagar la Campanya del Sí de l'Assemblea”
La setmana passada l'Assemblea va presentar les samarretes per a l'11-S d'aquest
Sí, tots hauríem volgut que l'11-S de l'any passat, a Lleida, hagués estat el darrer, però la data del referèndum és la que és, o sigui que aquest Onze de Setembre l'hem d'aprofitar per fer el darrer esforç, la darrera plantada davant un estat espanyol que voldrà impedir que votem però al que de forma cívica, alegre, pacífica i massiva li respondrem que té més força la voluntat de votar d'un poble que la seva capacitat repressiva.

FETA A CATALUNYA
Aquest cop s'ha pogut treballar amb una mica més de calma i de previsió i la samarreta surt força més aviat que l'any passat.
Això ha permès, entre altres coses, poder confiar la producció a empreses d'aquí de forma que, tal i com es destaca a l'etiqueta, aquestes samarretes són 100x100 fetes a Catalunya.
I també ha permès fer un disseny especialment bonic per als que any rere any han anat assistint a totes les diades que hem organitzat. En paraules d'un company targarí, hem fet la millor samarreta de la història de l'ANC.
A partir de dilluns vinent ja les podreu trobar a la parada informativa que cada dilluns de mercat els voluntaris de Tàrrega per la Independència munten a la cantonada del carrer Carme amb el Pati.
Com en anys anteriors hi ha models d'home, de dona i d'infant.

CÒPIES PIRATA
Normalment cada any surten pirates que fan samarretes amb disseny idèntic o similar, i que surten més econòmiques.
Les de l'Assemblea no són barates: surten a 15 euros les dels adults i a 8 les dels infants. Però cal tenir clar per a que serveixen aquests diners.
Si parlem de les dels adults, d'entrada hi ha 2,60€ d'IVA.
El cost de producció a Catalunya del pack (que inclou la samarreta i altres complements) més el cost de distribució representa una mica més de 6 euros.
Els 6 euros restants serveixen per finançar la Campanya del Sí de l'Assemblea.
No rebem cap tipus de subvenció ni de crèdit, per poder mantenir la nostra independència d’actuació.
Per tant, recordeu que comprant la samarreta de l’Assemblea, ajudeu a guanyar la independència.

LES CLAVEGUERES D'INTERIOR
De vegades les coses no es poden preparar amb el temps suficient com per fer-ne la difusió necessària.
Aquest és el cas del documental «Las cloacas de Interior», que de forma conjunta amb Òmnium Segarra-Urgell presentem aquest dijous 13 de juliol al Casal Cívic de Tàrrega. El fet que dimarts vinent, 18 de juliol (quina data!) el passin per TV3 ha precipitat l'organització d'aquesta estrena simultània a més d'un centenar de poblacions catalanes.

19 DE JULIOL: GARANTIES.CAT A L'ATENEU LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT
Amb una mica més de temps, però tampoc gaire, s'està preparant l'acte de presentació de garanties.cat al Teatre Ateneu a la sala de plens de l'Ajuntament de Tàrrega.
També s'organitza de forma simultània, pel mateix dia i hora –dimecres 19 de juliol a dos quarts de vuit de la tarda– a poblacions de totes les comarques de Catalunya, i comptarà amb la presència de Bernat Solé, diputat del Parlament de Catalunya i alcalde d'Agramunt.
Tothom que tingui dubtes sobre les garanties amb que s'organitzarà el referèndum de l'1 d'octubre hi és convidat.

GRÀCIES, JOAN
Per acabar, m'agradaria fer públic el meu agraïment personal a Joan Fornsubirà pels elogis dedicats en el seu article de la setmana passada al nostre president, Jordi Sànchez. Moltes gràcies.