dijous, 1 de juny del 2017

Estrena de la pel·lícula PÀTRIA als cinemes Majèstic de Tàrrega

Us fem avinent aquesta informació per si és del vostre interès.


---------- Missatge reenviat ----------
De: Ramon Bochaca Sandiumenge
Data: 1 de juny de 2017 a les 16:46
Assumpte: Estrena de la pel·lícula PÀTRIA als cinemes Majèstic de Tàrrega
Bona tarda

Em dic Ramon Bochaca i estic organitzant la IV Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent - Galacticat, que se celebra del 9 al 12 de juny als Cinemes Majèstic de Tàrrega.

El dia 9 inaugurem la Mostra amb l'estrena de "Patria, la llegenda d'Otger Cataló i els 9 barons de la fama" de Joan Frank Charansonnet, que ha guanyat, recentment, el guardó a millor pel·lícula de parla no anglesa al Festival de Niça.

La pel·lícula explora la llegenda d'Otger Cataló, el pare de la Nació Catalana, i estem molt contents de poder-la estrenar; és amb aquesta il·lusió que us en fem partícips, per si voleu venir a fer festa tant el dia 9, el dia de la inauguració, com el 10 o l'11, ja que la projectarem tots tres dies.

En Joan Frank Charansonnet ha confirmat la seva presència el dissabte 11 per a presentar la pel·lícula en persona a les terres de Ponent. El divendres ell no hi podrà ser, però tindrem un missatge personal d'ell i la presència d'un parell d'actors de la pel·lícula.

El dia 9, després de la inauguració, es podrà gaudir de jazz en directe davant del cinema (tallarem el carrer) i qui ho vulgui podrà sopar mentre gaudeix d'un passi de curtmetratges de l'ESCAC i dels curts guanyadors del nostre primer concurs de curtmetratges GalactiCURT en una pantalla inflable gegant que posarem al carrer.

Per a consultar la informació de tots els continguts i programació de la Mostra us deixo la web: www.galacticat.cat

Moltes gràcies per l'atenció! Us hi esperem a tots!

Salut i País!


Ramon Bochaca

CIRCUIT URGELLENC SA