dimarts, 18 d’abril de 2017

Es constitueix a Tàrrega el Pacte Local pel Referèndum

Nota de Premsa

PACTE LOCAL PEL REFERÈNDUM DE TÀRREGA
Tàrrega, 18/04/2017

Carles Vall, president de l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega, n'assumeix la representació

Es constitueix a Tàrrega el Pacte Local pel Referèndum

S'ha constituït el Pacte Local pel Referèndum de Tàrrega amb una dotzena d'entitats i partits per començar. El repte a partir d'ara és incorporar les més de seixanta entitats que el 2014 van signar el compromís amb el Dret a Decidir i mirar d'afegir-n'hi de noves.

La comissió de seguiment d'aquesta Pacte Local està integrat per representants de la Comissió Companys, grup creat ja fa uns anys a Tàrrega per coordinar les activitats d'homenatge al president Companys que anualment s'organitzen al voltant del 15 d'octubre i del qual formen part Assemblea Nacional Catalana, Candidatura d'Unitat Popular, Casal Popular El Rostoll, Comú de Tàrrega, Demòcrates per Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Moviment d'Esquerres, Òmnium Cultural, Partit Demòcrata Europeu Català i Sumem per Tàrrega, al que ara també s'hi ha afegit Súmate.

Com a portaveu del Pacte Local ha estat escollit Carles Vall i Rusinés, president de l'Agrupació Amics de la Sardana i també d'AGENTA, Agrupació d'Entitats de Tàrrega.

El primer gran acte que té previst el Pacte Local és l'organització de la recollida de signatures d'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum (disponible a pactepelreferendum.cat) que tindrà lloc aquests propers dissabte 22 i diumenge 23 d'abril, en el marc de les activitats de carrer organitzades a Tàrrega per Sant Jordi.

Properament es prepararà un acte de presentació pública amb representació del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum.