dilluns, 27 de febrer del 2017

RECORDEU-HO: AVUI dilluns a 2/4 de 8, actes de suport a Francesc Homs a TÀRREGA i LLEIDA

Avui dilluns, 27 de febrer, jutgen l'exconseller Francesc Homs a Madrid per haver-nos facilitat que poguéssim votar el 9-N. Fa tres setmanes, el 6 de febrer, amb milers de persones al costat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja vam saber posar en evidència el fracàs de la democràcia espanyola. Ho va veure a tot el món, com una de les notícies principals del dia. L'Estat espanyol va quedar molt tocat, contra les cordes.

La majoria de nosaltres no ens podem desplaçar a Madrid a donar-li a Francesc Homs el suport que mereix. Però sí que podem fer sentir el nostre suport a les xarxes socials. Sí que podem fer que el món escolti. Sí que podem tornar a posar contra les cordes un estat que té por a la democràcia, por als ciutadans, que ha optat per immolar-se com a estat de dret. Un estat on la llibertat està supeditada a les lleis, on les lleis no defensen la llibertat, no mereix dir-se estat democràtic, i no mereix governar-nos.

Francesc Homs és un altre representant polític perseguit per demòcrata. A Madrid no podrà rebre el suport in situ dels milers de voluntaris, participants del 9-N i demòcrates que sí que vam poder mostrat el nostre suport a l'expresident Mas, l'exvicepresidenta Ortega i l'exconsellera Rigau. Serà dur. Serà lluny. L'ambient serà hostil. Però no està sol i l'hi hem de demostrar.

Siguis on siguis avui, que l'Estat espanyol torni a tremolar! Durant tot el dia fes servir #SpanishDemocracyFails per anunciar al món que l'estat de dret espanyol s'enfonsa.

I a partir de dos quarts de vuit del vespre, concentracions de suport.

A Tàrrega concentració unitària a la Plaça Major. I a Lleida, com a la resta de capitals de província, davant de la subdelegació del govern espanyol, a la plaça de la Pau.