dimarts, 6 de desembre de 2016

15 i 16 de desembre, més mobilitzacions

126 - Nova Tàrrega, 8 de desembre de 2016

“Dijous 15 de desembre a les 20h, davant l'Ajuntament, concentració en suport de Carme Forcadell. I divendres 16, places d'autocar a 5€ per anar a Barcelona i traslladar-li aquest suport a l'entrada ma-teix del Tribunal”
La setmana passada explicàvem que es va realitzar a Cervera el Consell Territorial, Sectorial i d'Exteriors de l'ANC. Aquest Consell va arrencar amb una declaració de principis que es va fer pública com a "Declaració de Cervera" i que diu el següent.

DECLARACIÓ DE CERVERA
L’11 de setembre i el 13 de novembre vam tornar a demostrar que l’independentisme està a punt, que és ben viu, i que persisteix sense defallir. Estem a punt per ajudar a néixer la república catalana i esde-venir un Estat independent.
L’Assemblea Nacional Catalana reconeix i agraeix l’esforç ingent de ciutadans, institucions, polítics, i entitats. El camí iniciat el 2012 ens ha portat fins a les portes de la independència. Ens hem sobreposat als entrebancs i als embats que ens han arribat d’arreu. Gràcies al triomf de les forces independentistes a les eleccions del 27 de setembre de 2015, tenim per primera vegada un govern i una majoria independentista al Parlament i d’aquí pocs mesos estaran preparats per fer efectiu el compromís contret a les urnes. Ens queda, doncs, poc temps per bastir una estructura sòlida i organitzada que, si som capaços de deixar de banda recels i desconfiances, ens ha de permetre ben aviat proclamar la independència. Ens caldrà, però, ser intel·ligents, astuts i persistents.
L’Assemblea Nacional Catalana segueix compromesa a treballar per mantenir i ampliar el suport i l’entusiasme en la construcció del nou país i per garantir que tothom en pugui ser partícip. Seguirem dedicant tots els esforços que facin falta per difondre el missatge que ben aviat ens caldrà fer efectiu el nostre compromís de construir un futur millor per al nostre país.
Demanem al Parlament, al Govern, i als partits i associacions que, amb unitat d’acció, confiança i lleialtat mútues, segueixin avançant en l’execució del mandat que van rebre el 27-S, tot definint una estratègia comuna per als moments decisius que s’acosten. A tots els reclamem que siguin fidels a la voluntat del poble, que aparquin partidismes estèrils, de curta volada, i que, intel·ligentment, evitin els paranys i les manipulacions de tota mena. Cal que, els propers mesos, poble, partits i institucions treballem conjuntament per consolidar, preparar i organitzar el país en i des de tots els àmbits. Amb coratge i determinació farem pinya per seguir avançant i tirant endavant el full de ruta que el proper setembre ens ha de permetre votar i guanyar democràticament i pacífica el referèndum i fer efectiva la independència.
Coherents amb aquesta petició i amb el nostre full de ruta donem i donarem sempre tot el suport que calgui a les institucions i als càrrecs electes que de manera valenta s’han posat al servei del poble i que, en compliment del compromís contret a les urnes, hi són fidels.

15-16 DE DESEMBRE, MOBILITZACIONS
En la línia marcada per l'anterior declaració, el proper dijous 15 de desembre a les vuit del vespre es faran concentracions davant tots els ajuntaments de Catalunya en suport de Carme Forcadell, cridada a declarar l'endemà, divendres 16, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
I per al dia 16 fem una crida per acompanyar-la i donar-li escalf davant les portes del TSJC, a Barcelona. És per això que, de forma conjunta amb els companys de les altres territorials de l'Urgell, organitzem un autocar que sortirà de bon matí per poder ser a partir de les nou davant mateix del tribunal.
Els tiquets són a 5 euros i els podeu adquirir als llocs habituals: Cistelleria Grau i Viatges Gris.