dilluns, 28 de juliol de 2014

"V" a Barcelona l'11 de setembre

  • Venda de tiquets d'autocar a 10 €.
  • Inscripcions per internet a araeslhora.cat o amb formularis en paper als punts de venda de tiquets. Els formularis en paper s'han de signar.
  • Enlloc d'omplir els formularis als punts de venda, també és possible descarregar-se el jpg de sobre, omplir-lo i lliurar-lo al comprar els tiquets d'autocar. Així una sola persona pot dur un o més fulls signats per vàries persones i comprar els tiquets de tot un grup o família.
  • La inscripció només és pot realitzar a partir dels 14 anys. Els menors poden venir igualment però no s'han d'inscriure; al formulari només cal omplir les seves dades personals (nom, cognoms, correu-e i/o telèfon de contacte) per comunicar, arribat el cas, qualsevol incidència en l'organització dels autocars.
  • Voluntariat pel 9N.
  • Tota la informació és a araeslhora.cat.
Sota el cartell trobareu informació més detallada.

Com ja deveu saber, la mobilització d'enguany per l'Onze de Setembre serà la formació d'una gran V humana, omplint la Diagonal i la Gran Via amb vèrtex a la plaça de les Glòries. Més d'onze quilòmetres de carrer en total! Al voltant d'un milió de metres quadrats!!
El programa d'activitats contempla començar la V a les 17:14, un concert multitudinari a partir de les 19:00 aproximadament, i una "piulada" massiva a les 20:14.
L'organització d'aquesta V es farà de forma similar a l'any passat, dividint-la en trams en els quals cal que s'hi inscrigui la gent que hi vulgui anar. Això es fa per mirar de controlar que la gent estigui el màxim de ben repartida possible i garantir la plena cobertura de tota la V. La inscripció es pot fer directament per internet a la web araeslhora.cat o bé mitjançant formularis en paper als punts col·laboradors que venen tiquets d'autocar.
A Tàrrega (i l'Urgell, i tot el pla de Lleida...) ens han assignat els trams 3 i 4. Nosaltres ens apuntem al 3. Això és a Diagonal, a l'alçada de la plaça Maria Cristina (La Caixa, El Corte Inglés...).
Com els darrers anys, hem contractat autocars per facilitar el desplaçament de la gent. Enguany ha estat més difícil trobar-ne a preus raonables. És per això que tenim una mica menys de places que l'any passat i, sobretot, no podem començar la campanya a preus reduïts. Aquest any els tiquets són tots a 10 € des del primer dia. De totes maneres segueix sent un molt bon preu.
Al mateix temps hem aprofitat per fer tiquets per col·laborar en el finançament del comptador instal·lat a la plaça Major. Si no sabeu de què va el tema, aquí teniu l'enllaç a Ràdio Tàrrega que explica la notícia, així com l'enllaç al vídeo de la mateixa. Aquests tiquets tenen un preu de 5 euros i donen dret a participar en el sorteig del televisor penjat al balcó de l'Ajuntament. El guanyador serà el que tingui la combinació del TRIO del dia 9 de novembre.
De totes maneres, oferim una mena de rebaixa indirecta del preu dels tiquets mitjançant un 'pack' de plaça d'autocar més col·laboració amb el marcador que, enlloc de 15 euros, en val 12.
Pel que fa als horaris d'anada i tornada, la previsió a dia d'avui és sortir de Tàrrega a dos quarts de dues. Això dóna opció a dinar a casa, una mica aviat, pel que en tingui ganes. I el que no, doncs pot endur-se un entrepà. No organitzarem, però, cap dinar com l'any passat. I l'hora de tornada seria al voltant de dos quarts d'onze de la nit. Així els que vulguin podran 'empalmar' amb la programació nocturna de la Fira de Teatre. De totes maneres, tingueu ben present que això només és una previsió. L'hora de sortida definitiva la confirmarem per correu i pels mitjans de comunicació locals a primers de setembre. L'hora d'arribada, donada la densitat de trànsit prevista per aquell dia, no es pot garantir.
A banda dels autocars, la gent també podrà desplaçar-se, lògicament, amb el seu cotxe particular. Aquesta opció, però, serà complicada perquè el més normal és que els aparcaments a l'interior de Barcelona estiguin tots plens. El que es mira de promoure és arribar pels volts de Barcelona, deixar el cotxe, i acabar d'arribar a la ciutat i al tram que correspongui amb transport públic.
També necessitem que molta gent s'apunti com a voluntari per tota la feina que se'ns gira a partir del dotze de setembre i fins al dia de la consulta, el 9N. Tant si voleu dedicar-hi només una hora a la setmana com si hi podeu dedicar més temps, marqueu "SÍ" a l'apartat "Vols fer-te voluntari/a?" del formulari. Trobareu diverses tasques a realitzar entre les que podreu marcar allò que cregueu que millor s'adapta a la vostra disponibilitat.
La mobilització d'aquest 2014 culmina a la tarda, a Barcelona, amb la gran V. Però abans, al matí, hi haurà la "primera part" d'aquesta gran jornada, amb mobilitzacions prèvies davant de tots i cadascun del 947 ajuntaments de Catalunya. En aquest acte lliurarem als alcaldes les cartes de "Compromís" que entitats i associacions han signat per manifestar el seu compromís i disposició a cooperar amb les institucions per tal de fer possible l'organització de la consulta del 9 de novembre. I, de forma similar a l'any passat, es faran fotos d'aquest moment a cada poble i ciutat, de forma que quedi reflectit el suport majoritari al procés d'independència de la nostra nació des de tots i cadascun dels racons del nostre territori.
Més endavant ja us detallarem les accions concretes que desenvoluparem a Tàrrega al llarg del matí.
Seguirem informant!
Assemblea Nacional Catalana - Tàrrega per la Independència