dimecres, 5 de febrer de 2014

Segon aniversari

Avui, 5 de febrer, fa dos anys que vam presentar l’Assemblea Nacional Catalana a Tàrrega.

Han estat dos anys d’activitat força intensos. Al nostre web se’n pot fer un seguiment.

Tàrrega per la Independència seguim fent passos per assolir la llibertat del nostre país. Estarem als mercats, fires... i a qualsevol esdeveniment de la nostra ciutat o dels pobles veïns on s’aplegui gent, per poder recollir el vot signat per a la Independència dels catalans majors de 16 anys que desitgin un nou estatus de relació amb les altres nacions de la terra, i de qualsevol ciutadà del món que vulgui manifestar el seu suport a aquest procés pacífic i democràtic.

Una de les campanyes, “penja l’estelada i no la despengis fins a la Independència”, pretenia que es visualitzés el nostre desig de llibertat mostrant el símbol de la nostra lluita pacífica als balcons.
 Aquells que tingueu l’estelada descolorida i esparracada, us oferim una nova campanya per renovar l’estelada de roba per una de polipropilè, que no es descoloreix amb el sol i que suporta la pluja i les temperatures extremes.

Mostra’ns l’estelada vella i podràs endur-te una d’aquest material resistent per quatre euros, que és per sota del seu cost. L’estelada vella, testimoniatge de la teva contribució a alliberar el nostre país, te la podràs endur.

Pots comprar la teva estelada de polipropilè per vuit euros, o a meitat de preu amb el testimoniatge de l’estelada vella, a Còpies Maite.