dijous, 9 de maig de 2013

Moltes Gràcies Tàrrega

Gràcies a tots els que han fet possible que el passat dissabte, a l’Hort del Barceloní de Tàrrega, s’encengués l’estelada més gran de la història amb 16.751 espelmes, tantes com els habitants de Tàrrega.
Segueix quedant molta feina a fer per assolir el nostre objectiu final, que no és altre que obtenir un estat independent, lliure i sobirà, però ara és moment d’agrair a totes les persones que han esmerçat el seu esforç per fer realitat el meravellós espectacle en que es va convertir la nostra estelada d'espelmes, que quedarà per sempre més en el nostre record personal i també en el del nostre país.
Ha estat un èxit absolut i per això volem agrair tot el poble de Tàrrega i comarca, que va assistir en massa a les activitats realitzades durant tot el dia, entre les quals la 2a fira d’Estelània i el mercat de proximitat Bona Taula, a banda de la pròpia encesa d’espelmes.
Es poden comptar per centenars els col·laboradors que mitjançant el seus coneixements, la seva dedicació, la seva feina i el seu esforç han ajudat a que l’acte es pogués celebrar. I cal fer explícit aquest agraïment a molta gent.
Als establiments que van participar en la venda de tiquets d’apadrinaments, dels quals no n’esmentem els noms perquè se’n considera publicitat, però als quals cal agrair intensament la seva col·laboració.
A les entitats culturals i artistes que van actuar durant l’acte: Coral Infantil Mestre Güell, Gimnàs Tàrrega, Gyas Club, Kimmet Klown, Estudi Shiva Dance, Gimnàs Sant Jordi, La Fal·lera Gegantera, Esbart Albada, els Margeners de Guissona, Cor Àuria, Orfeó Nova Tàrrega, Coral Bona Nova, Coral Polifònica de l’Urgell, Coral Ramon Carnicer, Cobla Tàrrega, alumnes del curs de sardanes, Grup de Diables BAT, Jofre Costa, Francesc Miralles, Joan Monturiol i Ramon Riera, Xavier Mayora, Raül Palàcios, BatBATuka, Els 5 sentits, Lexu’s i La Terrasseta de Preixens.
A l’ajuntament de Tàrrega, amb l’alcaldessa Rosa Maria Perelló al capdavant i tota la resta de regidors, i a Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana.
Als conductors de l’acte: Joel Joan –actor, guionista i director–, Santi Roig –subdirector de Lleida TV–, Gerard Martínez –director Creatiu de Waita TV, Anna Castellà –excel·lent comunicadora–, Jaume Ramon –periodista de l’equip de la TdP de Catalunya Ràdio– i Carles Vall –membre de l’ANC–.
A les personalitats que ens van adreçar missatges de suport per vídeo: Dr. Agustí Jornet Morera –cap del Servei de Cardiologia de l’Institut Cardiovascular Sant Jordi–, Quim Masferrer –actor, fundador de Teatre de Guerrilla–, Xavier Ribalta –cantautor–, Pep Riera –pagés, fundador d’Unió de Pagesos–, Pere Perelló –economista, fundador de GAESCO–, Eliseu Climent –activista cultural–, Jaume Ponsarnau –entrenador de bàsquet– i Carme Clèries –periodista–.
Als alumnes de l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega, a la brigada municipal, a Ramon Farré i el seu tècnic de so, a Manel Vives i Joan Llort amb els seus paramotors, a la plataforma aèria Spidex, a Josep Giribet, i als veïns que molt gentilment van cedir els seus pisos per poder filmar i fotografiar l’esdeveniment.
A totes les persones que van apadrinar espelmes, bé a través de les butlletes d’1 i 5 euros, bé fent diverses aportacions econòmiques a la web de micromecenatge TotSuma.
El darrer agraïment i el més intens és per tota la feina que van portar a terme els més de 170 voluntaris al llarg de la jornada, així com la dels socis i simpatitzants de l’ANC, que han estat treballant des de fa mesos perquè l’acte reeixís.
Tàrrega Per la Independència
Assemblea Nacional Catalana