dimecres, 24 d’abril del 2013

Premi Compromís



La JNC de l’Urgell entrega el “Premi Compromís” a Tàrrega per la independència”


La Joventut Nacionalista de Catalunya –les joventuts de Convergència– aprofita el dia de Sant Jordi per atorgar a una personalitat o entitat que destaca, a nivell local o comarcal, per la seva defensa de les llibertats nacionals de Catalunya i el seu compromís amb la llengua i cultura catalana.

La JNC de l’Urgell ha decidit fer aquest reconeixement a “Tàrrega per la independència”, secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, per la seva feina en favor de la independència de Catalunya. L’ANC fou l’organitzadora de la manifestació del
passat 11 de Setembre pels carrers de Barcelona amb el lema “Catalunya, nou Estat d’Europa” i que va aplegar a un milió i mig de catalans i de catalanes. Aquesta fita va marcar un abans i un després en el procés d’assoliment de la plena sobirania per part del nostre país.


A més a més, l’Assemblea continua actualment amb la tasca de conscienciació nacional i treballant a nivell local, comarcal i nacional en favor de la independència del nostre país; fita que comparteix amb la JNC.


Tàrrega, 23 d’abril de 2013