dimecres, 15 de març del 2017

Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària 2017 de Tàrrega per la Independència

Convocatòria de la V Assemblea General Ordinària de l'Assemblea Territorial de Tàrrega de l’Assemblea Nacional Catalana - Tàrrega per la Independència

Benvolguts, benvolgudes,

Em plau fer-vos arribar la convocatòria a la V Assemblea General Ordinària de Tàrrega per la Independència que se celebrarà al Centre d'Entitats de Tàrrega (C. Segle XX, 2), primera planta, el divendres 31 de març de 2017 a partir de dos quarts de nou del vespre.

A l’Assemblea General hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones que constin inscrites a la base de dades de l'assemblea territorial com a membres de ple dret i que estiguin al corrent de pagament. També hi podran assistir, sense dret a vot, els simpatitzants i col·laboradors.

L'ordre del dia per a aquesta Assemblea General, aprovat pel Secretariat Territorial el 14 de març, consta dels següents punts:

1.- Benvinguda
2.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió de l'exercici
3.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
4.- Debat sobre la proposta d'actualització del Full de Ruta que es presentarà a l'AGO de l'ANC*
5.- Debat sobre la ratificació d'un codi ètic de comportament que es presentarà a l'AGO de l'ANC*
6.- Cloenda

(*) Vegeu títols 9 (arts. 27-28-29-30) i 10 (arts. 31-32) del reglament de l'AGO-2017 de l'ANC que podeu consultar en aquest enllaç.

En relació als punts 4 i 5 d'aquest ordre del dia caldrà que presenteu per correu-e les esmenes que vulgueu sotmetre a debat. Podeu enviar-les a tarrega@assemblea.cat fins a les 18:00 del mateix dia de l'assemblea. Caldrà indicar el tipus d’esmena (d’addició, de modificació o de supressió), el contingut de la mateixa i una breu justificació del motiu de la seva presentació.

Aprofitem per dir-vos que després de l'assemblea s'organitzarà un sopar on s'hi pot apuntar tothom que vulgui. Més endavant us comunicarem el lloc concret i el preu, i us facilitarem un correu-e i un telèfon per apuntar-vos per whatsapp. Res com un bon sopar fer pinya tots junts!

Salutacions,


Salvador Bori
Coordinador ANC - Tàrrega per la Independència