diumenge, 11 de desembre del 2016

Aquests dijous i divendres vinents, actes en suport de Carme Forcadell

Com de ben segur sabeu, la presidenta del Parlament de Catalunya ha estat citada a declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el proper divendres 16 de desembre per haver permès, en l'exercici de les seves funcions, el debat sobre les conclusions de la Comissió parlamentària del Procés Constituent.

Hem d'exigir els nostres polítics que es mantinguin ferms. Però també cal que la gent que els ho exigim ens mostrem ferms en el nostre suport a aquests polítics.

Es per això que DIJOUS 15 DE DESEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, hi haurà concentracions arreu de Catalunya davant els ajuntaments de tots el pobles, on es llegirà un manifest en suport la presidenta del Parlament de Catalunya. A Tàrrega serà a la plaça Major.

I també s'organitza un acte de suport per al mateix DIVENDRES 16 DE DESEMBRE, A LES 9 DEL MATÍ, davant les portes del tribunal a Barcelona. És per això que amb la intenció de facilitar-hi l'assistència a tothom que en tingui disponibilitat, des de Tàrrega sortirà un autocar a les 6:35 des de l'estació d'autobusos. El preu és de 5 euros i podeu comprar els tiquets als establiments col·laboradors habituals: Cistelleria Grau i Viatges Gris (Caprabo est).

No hi falteu!