divendres, 2 de setembre del 2016

Darrers tiquets d'autocar a 5 euros

Hola!

La bona notícia és que tenim pràcticament plens tots els autocars que havíem reservat inicialment i n'hem de contractar més.

La mala, és que el preu ja no podrà ser a 5 euros, com fins ara, i així que s'acabin els tiquets actuals, els nous seran a 8 euros.

Afanyeu-vos a comprar el vostre! Probablement aquesta tarda (demà al matí com a molt tard), ja s'hauran esgotat. Els que queden a aquest preu són tots a Cistelleria Grau, al carrer Santa Anna cantonada amb avinguda Catalunya.

D'altra banda recordeu que si voleu la samarreta de l'11-S la podreu trobar a la parada informativa que posem cada dilluns a mercat, a la cantonada del Pati amb el carrer Carme. O, si voleu, podeu també apropar-vos a Viatges Gris Exprés (al Caprabo de la banda de Cervera). Ens queden encara unes trenta samarretes en estoc. Però si no trobeu la talla que us cal, també podeu encomanar-les (previ pagament). La data límit per acceptar comandes és el proper dilluns 5 de setembre.

A partir de la setmana entrant, començarem ja a donar informació detallada sobre l'hora i el lloc de sortida cap a Lleida.